Contact2Corr
linkedin
facebooktwitter

Beton-ciré & Beton-look

Beton ciré betekent zoveel als “gewassen” of “gewreven” beton. Dit veelzijdige materiaal is de laatste jaren in toenemende mate terug te vinden in “trendy” interieurs, waar het toegepast wordt op vloeren, wanden, aanrechtbladen en zelfs meubilair. Ook is beton ciré in natte ruimtes, zoals badkamers en douches, toe te passen. Daarbij wordt dan een speciale transparante afwerklaag over het materiaal aangebracht om de slijt- en watervastheid te garanderen. 
Het materiaal bestaat uit een cementgebonden stuclaag, die als afwerking in een dunne laag van enkele millimeters wordt aangebracht, waarbij het handmatig wrijven of wassen de bijzondere structuur aan het materiaal geeft. 

De verschillende typen beton ciré, die inmiddels op de markt zijn, maken het mogelijk om oppervlakken glad gepolijst of ruw en mat op te leveren. Ook qua kleuren is er een scala aan mogelijkheden, waarbij het materiaal een vrijwel effen tot sterk gevlamd aanzien kan hebben.
Wij hebben in onze locatie Noordwijk een kleine collectie van mogelijke uitvoeringsvormen samengesteld zodat u een goede indruk kunt krijgen wat zoal mogelijk is. Onze projectenpagina geeft u al een voorproefje van een aantal door ons uitgevoerde opdrachten
Geïnteresseerd in deze nieuwe interieurstijl? Neem dan contact met ons op en laat u tijdens een bezoek aan onze locatie inspireren!

designroest-webaanrechtblad-web