Contact2Corr
linkedin
facebooktwitter

De mensen van HOEK

HOEK krijgt het altijd voor elkaar!

DikHoekDe gedrevenheid van eigenaar / directeur Dik Hoek drukt zijn stempel al heel wat jaren op de cultuur van het familiebedrijf HOEK. De tomeloze energie die Dik uitstraalt, niet alleen richting de klanten maar ook naar de medewerkers, werkt aanstekelijk en zorgt voor een prima onderlinge samenwerking.
“We krijgen het altijd voor elkaar!” is de meest kenmerkende uitspraak van Dik. En daarmee is de beste reclame slogan voor HOEK een feit. Want inderdaad moet het al heel erg bont worden wil HOEK een opdracht niet op tijd en binnen het afgesproken budget afronden.
Dat Dik, met zijn rijke kennis en ervaring, vrijwel elke dag lopende projecten bezoekt en daarmee in een vroeg stadium kan ingrijpen als er toch iets niet helemaal volgens plan loopt, zorgt er voor dat zijn uitspraak ook echt wordt waargemaakt.

Het is deze mentaliteit van aanpakken die de kern van de bedrijven HOEK vormt. Als deze instelling tot de verbeelding spreekt, houden we ons aanbevolen! Neem contact met ons op.

HOEK heeft de vakspecialisten

Verdeeld over de beide werkmaatschappijen HOEK staan er dagelijks zo’n 60 medewerkers voor u klaar!
En die collega’s vormen een hecht team met een grote betrokkenheid en interesse in het leveren van een kwaliteitsproduct. Daarnaast hebben zij de passie voor het vak die nodig is om net even dat extra’s te kunnen doen voor de klant.
De nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied worden op de voet gevolgd en eigen gemaakt via gespecialiseerde bedrijfs- en praktijkopleidingen.
Natuurlijk zijn al onze mensen VCA gecertificeerd. 

Personeel-Web

HOEK doet het slimmer…

Bij HOEK hebben we onze eigen bouwkundig adviseur / ingenieur. Dat maakt net het verschil tussen slim en slimmer.
Roy Noordermeer vertegenwoordigt onze bouwkundige kennis en creativiteit. Een creativiteit die we maar wat graag ten dienste willen stellen van uw project.
Met de kennis en kunde van Roy krijgt onze aanpak een extra dimensie waar veel concullega’s moeilijk aan kunnen tippen.

Naast de werkzaamheden voor ons is Roy ook oprichter en partner van The ARC Factory. Dit architectenbureau heeft als visie dat een architect pas echt succesvol kan zijn als academische scholing en praktische ervaring hand in hand gaan. Dat lukt bij HOEK met zekerheid!