Contact2Corr
linkedin
facebooktwitter

Het Stukadoorsbedrijf

Stucadoors- en Afwerkbedrijf Hoek BV legt zich toe op de traditionele stukadoorsactiviteiten, waartoe onder andere pleisterwerk, gipswanden, behang- en sauswerk maar ook spack en airless spuitwerk behoren. Een specialiteit is het vervaardigen van originele gevelsierlijsten. Toepassing van de sterk in de belangstelling staande beton-ciré en beton-look behoort inmiddels ook tot de vaste activiteiten.

Naast het traditionele stukadoorswerk is HOEK ook grootschalig betrokken bij het cementgebonden afwerken van casco-delen voor nieuwbouw projecten en alles wat daarmee samenhangt. Opdrachtgevers hierbij zijn betonfabrieken en een groot aantal landelijk opererende aannemers.
Kenmerkende projecten die in dit kader door de stukadoors van HOEK zijn opgeleverd zijn onder andere de Groenoord nieuwbouw te Leiden, het Trivire project in Dordrecht en Poortwijk in Oud-Beijerland.
Op dit moment wordt door één van de teams gewerkt aan de realisatie van meer dan 80 appartementen en woningen in Eindhoven.

Meer weten over deze en andere projecten van Stucadoors- en Afwerkbedrijf Hoek BV? Kijk dan maar eens op de PROJECTEN pagina.

 

Onze Opdrachtgevers