Contact2Corr
linkedin
facebooktwitter

Behang- & Sauswerk

Als we dan toch met de voorbewerking van uw wanden bezig zijn, is het niet meer dan logisch dat we ook de uiteindelijke afwerking voor u uitvoeren. Makkelijk voor u, efficiënt voor ons. Daarom heeft Stucadoors- en Afwerkbedrijf HOEK zich van oudsher toegelegd op het afwerken van oppervlakken zowel met behang als met muurverf. Dit laatste wordt ook wel het “sauswerk” genoemd. 
Het is onbegonnen werk om u in kort bestek te informeren over het enorme assortiment aan behangsoorten die verkrijgbaar zijn. Van het eenvoudigste bouwbehang, het traditionele papier- en vliesbehang, vinylbehang, glasvezelbehang, textielbehang en fotobehang, alle uitvoeringsvormen hebben hun specifieke eigenschappen en toepassingsmogelijkheden, maar stellen ook eisen aan de ondergrond. 

Laat u dus vooral goed voorlichten over de mogelijkheden en onmogelijkheden: neem contact met ons op.
Ook voor sauswerk kunt u bij Stucadoors- en Afwerkbedrijf HOEK goed terecht: naast het “airless saus verspuiten” zijn onze ervaren all-round stukadoors prima in staat om uw muren en plafonds met de roller af te werken. Ook hier geldt dat de veelheid aan mogelijkheden het best met onze mensen besproken kan worden, neem gerust contact op!

behang-webkleurwaaier-web