Contact2Corr
linkedin
facebooktwitter

 Sponsoring – Nog meer MVO

Sponsoring wordt in toenemende mate genoemd als onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat zien we bij HOEK ook wel zitten.
Maar we blijven het voorlopig wel gewoon sponsoring noemen…
Ons sponsorbudget is niet al te groot – zeg maar gewoon klein – dus verwacht hier geen grootschalige activiteiten. Maar wat we doen willen we toch even voor het voetlicht brengen.
Ondanks onze landelijke aanwezigheid is ons sponsorbeleid beperkt tot het ondersteunen van lokale maatschappelijke organisaties.
Die hulp geven wij in de vorm van tijd, kennis, geld en expertise.

Recent hebben we een tweetal – zeer uiteenlopende – sponsoractiviteiten opgepakt:

 

Muurschildering voor Noordwijkse basisschool

In Noordwijk is Basisschool Hoffenne Vierboet een plek waar je als kind met plezier komt. En met een beetje lekker weer is het schoolplein natuurlijk de aangewezen plek voor nog veel meer plezier!
In 2014 heeft er een “make-over” van de beide schoolpleinen plaatsgevonden, waarbij onder andere muren in korte tijd zijn omgetoverd tot prachtige schilderijen. Wij hebben het “canvas” – in de contouren van deze unieke schilderkunst – voor onze rekening genomen. Het kalkcement pleister waaruit de onderlaag bestaat is vervolgens natuurgetrouw beschilderd door kunstenares Judith van der Meer.

Het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Oordeel zelf maar!

SP1-W1SP1-W2SP1-W3     SP1-W4     SP1-W5 

 

HOEK sponsort de Martin Verkerk Academy

Bij HOEK zijn we bij voortduring bezig om de kwaliteit van ons werk te verbeteren. In de visie van de Martin Verkerk Academy geldt dit evenzo voor  het tennissen:
Teamspirit, werken met een flinke portie energie, zelfmotivatie, up-to-date blijven met de laatste ontwikkelingen, het benutten van mogelijkheden en kansen en…alles wat met passie wordt gedaan gaat een stuk beter.

We hadden het niet beter kunnen verwoorden! Daarom zijn we met overtuiging baansponsor geworden van het Jonkerspark in Noordwijk, waar Martin Verkerk en Jaap Plugge deze visie uitdragen. 

sp2-w1     sp2-w2

 

Van het een komt het ander

Al in 2011 werkten wij voor een grote aannemer in Noordwijkerhout. Via dit contact kregen we enthousiaste verhalen te horen over het regelmatige vrijwilligerswerk dat zij deden voor een kinderdagverblijf in Malindi, Kenia. Op zeker moment was daarbij de hulp van stukadoors noodzakelijk. Een van onze mensen heeft toen de periode van de bouwvakvakantie gebruikt om – samen met lokale hulp – de gebouwen op te knappen. En natuurlijk hebben we meteen een aantal kinderen “geadopteerd”, die – via onze financiële ondersteuning – verzekerd zijn van een goede opleiding en daarmee een zonnige toekomst.

sp3-w1sp3-w3sp3-w2     sp3-w4     sp3-w5