Contact2Corr
linkedin
facebooktwitter

Kwaliteitsgaranties


Om u – als opdrachtgever – de zekerheid te kunnen geven dat u echte kwaliteit in huis haalt heeft HOEK zich verbonden aan een aantal specifieke organisaties die precies dat doel nastreven. We zetten de belangrijkste even voor u op een rijtje:

 

VCA – Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers

Vrijwel zonder uitzondering stellen onze zakelijke klanten VCA certificering als onontbeerlijke eis om in aanmerking te komen voor opdrachten. Hoewel VCA geen wettelijke regeling is biedt het namelijk wel de aantoonbaarheid dat een gecertificeerd bedrijf voldoet aan wettelijke verplichtingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Arbo-gerelateerde wetgeving.VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

VCA is natuurlijk veel meer dan alleen een checklist: het is een certificering bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico in een risicovolle omgeving. HOEK heeft deze certificering VCA* behaald en wordt daarop jaarlijks geauditeerd. Niet alleen heeft het bedrijf een goed functionerend VGM-beheersysteem dat aan de eisen voldoet maar ook alle werknemers zijn in het bezit van de VCA-diploma’s.
Daarmee is de opdrachtgever verzekerd dat iedereen bij HOEK de veiligheid, het milieu en de gezondheid heel serieus neemt en er ook naar handelt.

 

NOA – Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Specifiek voor de particuliere klanten zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, NOA.
Als lid van deze vereniging hebben wij ons gecommitteerd aan de afbouwgarantie die NOA hanteert.
Daarmee staan we garant voor:

  • een heldere en duidelijke offerte
  • duidelijke afspraken over meer- en minderwerk
  • een uitstekende service
  • garantie op het afgeleverde werk

Voor onze algemene voorwaarden voor consumenten hanteren wij daarom ook onverkort de door NOA opgestelde consumentenvoorwaarden.
Deze voorwaarden zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis en geven daarmee een set duidelijke spelregels.
Wilt u deze voorwaarden eens op uw gemak doorlezen: u kunt ze hier downloaden.

 

TBA – Technisch Bureau Afbouw

Ondanks al onze expertise en ervaring komen we bij HOEK een enkele keer toch een situatie tegen waarbij een “second-opinion” van een expert wel zo prettig is. Tenslotte, als er eenmaal gestart is met een opdracht, willen we die ook graag afmaken zonder verdere onverwachte problemen en vertragingen tijdens de uitvoering. Ook als we gevraagd worden voor reparatiewerkzaamheden van schades is in de praktijk vaak niet makkelijk achteraf vast te stellen wat de oorzaak is geweest. In die gevallen maken we gebruik van het onafhankelijke Technische Bureau Afbouw, waar een groot aantal experts op uiteenlopende afbouw-gerelateerde terreinen werkzaam is.

 

Gevelsupport

Ook voor de vaak gecompliceerde werkzaamheden aan stucgevels, zeker waar het renovatiewerk van zeer oude panden betreft, hebben we bij HOEK een samenwerkingsverband met het onafhankelijke adviesbureau Gevelsupport. Dit kennisinstituut blijft altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen wat betreft de toepassing van pleistermaterialen, het onderhoud, de duurzaamheid en de optimale wijze van gevelisolatie. Daardoor kunnen wij u nèt die extra service bieden die ons onderscheidend maakt!